Een goede indruk

Wat houdt een website laten maken in?

Wil je een professionele website laten maken? Dan kies je voor een WordPress website. Dit is zogenoemd Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig een website zelf kunt bewerken. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor het ontwikkelen van websites

Website laten maken bij De Webfabriek
De mogelijkheden

Wat heb ik te bieden?

Flexibele contentblokken

Jouw website kun je straks zelf bijwerken. Je kunt gebruik maken van verschillende contentblokken die je vervolgens in een eigen gewenste volgorde kunt slepen. De teksten, afbeeldingen e.d. kun je zelf aanpassen zonder dat je daarvoor mijn hulp hoeft in te schakelen.

Zoekmachinevriendelijk (SEO)

Voor iedere website die ik maak, leg ik een basis voor het vindbaar worden in Google. Ik weet voor een groot deel wat Google wel en niet wil zien. Daar pas ik de website dan ook op aan, zodat je al gauw een paar plekken naar boven gaat in de zoekresultaten.

Snelle website

Een trage website iets waar ik een hekel aan heb. Doordat ik mijn websites helemaal op maat maak, zorg ik ervoor dat de website alleen het broodnodige hoeft te laden. Daardoor worden de pagina’s altijd vliegensvlug geladen.

Schaalbaarheid

WordPress is een systeem dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Ook de paginaopbouw met behulp van contentblokken maakt de website heel goed schaalbaar, doordat pagina’s er qua opmaak altijd consistent uitzien en snel blijven.

Geschikt voor mobiele apparaten

Het mag voor zich spreken dat de website goed zal werken op mobiele apparaten. Tegenwoordig bezoekt namelijk zo’n 60 tot 80 procent van de mensen je website via een mobiel apparaat. Het is daarom essentieel dat de website goed werkt voor deze groep mensen.

Uitbreidingsmogelijkheden

WordPress is het meest gebruikte systeem voor websites maken. Daardoor zijn er op het internet tal van plugins te verkrijgen, waardoor bijna elke functionaliteit te realiseren is. Doordat ik de website zelf ontwikkel, ben ik ook in staat om nog niet-bestaande oplossingen zelf te ontwikkelen.

Meer dan 15 klanten gingen jou voor

Deze klanten gingen jou al voor

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Om een professionele website te kunnen maken, is het belangrijk om een goed proces te volgen. Daarom is mijn werkwijze als volgt:

  1. Kennismaking: Als eerst wil ik graag met je kennismaken. Ik wil weten wie jij bent, wat je bedrijf is en wat je wil dat jouw website voor je gaat doen. Op basis van een kennismaking zal ik een plan van aanpak maken.
  2. Ontwerpen: Een goede website begint met een goed ontwerp. Ik zal een ontwerp maken die aansluit bij jouw bedrijf, zodat de website een herkenbare uitstraling heeft.
  3. Realiseren: Nadat er een goed ontwerp op tafel ligt, is het tijd om de website te gaan bouwen. De belangrijkste pagina’s zullen worden uitgewerkt en alle functionaliteiten werkend gemaakt. Natuurlijk zal je website ook goed werken op mobiele apparaten, zodat de website toegankelijk is voor iedereen.
  4. Content toevoegen: Nadat het geraamte van je website staat, is het voor jou tijd om de site te vullen met teksten en afbeeldingen. Zo krijgt jouw website écht een eigen identiteit.
Klantgesprek voor een website laten maken
Professionele vormgeving
Op jouw wensen afgestemd
Eenvoudig zelf bij te werken
Het kostenplaatje

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor een website laten maken zijn lastig in te schatten zonder dat ik weet wat je precies wil op je site. Voor het maken van websites reken ik met een uurtarief van €40,- excl. btw. De meeste websites kosten mij ongeveer 15 uur om te maken, dus dat betekent dan €600,- excl. btw. Let er wel op dat dit bedrag anders kan zijn als je specifieke wensen hebt, zoals het realiseren van een webshop.

Blijvende ondersteuning

Service & onderhoud

Als je website eenmaal online staat, is het de bedoeling dat deze up to date blijft. Dit is iets wat al gauw over het hoofd wordt gezien, terwijl het eigenlijk heel belangrijk is. Een verouderde WordPress website is veel kwetsbaarder voor hackers en daarmee dus ook een makkelijk doelwit. Ook kan het zijn dat functionaliteiten op je site op termijn niet meer functioneren door achterstallig onderhoud.

Om problemen voor te zijn, bied ik optioneel bij je website Webondersteuning Plus. Met deze extra dienst zorg ik voor het volgende:

  • je site site wordt maandelijks geüpdatet;
  • er wordt dagelijks een backup van de site gemaakt;
  • de website wordt 24/7 gemonitord op uitvallen;
  • je ontvangt maandelijks de statistieken van je site.

Webondersteuning Plus kost in 2023 € 125,- excl. btw per jaar.

Service & onderhoud bij een Wordpress website laten maken
Website laten maken bij De Webfabriek
Alles in één

Hosting

Een website moet altijd ergens gehost worden. Dat betekent eigenlijk niets anders dan dat je site op een computer draait die van overal op het internet te vinden is. Bij De Webfabriek kun je hier ook voor terecht. Je geeft dan eigenlijk al je websitezaken uit handen, waardoor je minder zorgen hebt. Bovendien kan ik dan ook gemakkelijker bij een aantal technische instellingen van je website, waardoor ik eventuele problemen sneller kan verhelpen.

Staat jouw vraag er tussen?

Veelgestelde vragen

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook een website laten maken?