Waarom zou je een website laten maken?

Tegenwoordig spenderen we steeds meer tijd online. De tijd dat we in telefoongidsen op zoek gaan naar een bedrijf is voorbij. Tegenwoordig zoeken we alles online op. Als mensen dan op jouw website komen, dan wil je ze wel een goede indruk geven. Heb je een website die al jaren oud is en bijvoorbeeld niet werkt op mobiele apparaten, dan ga je klanten mislopen.

Naast een visitekaartje, kan je website ook functioneren als middel om nieuwe klanten te trekken. Als mensen op een specifiek product of dienst zoeken, dan wil je het liefst bovenaan in de zoekresultaten komen. Met een gedateerde website gaat je dat waarschijnlijk niet lukken. Daarom is een professionele website laten maken in een modern tijdperk als nu van cruciaal belang. Al meer dan 15 klanten in Nieuwleusen en Dalfsen gingen jou voor.

Hoe ga ik te werk?

Voordat ik kan beginnen met een website maken, wil ik eerst kennismaken met jou. In een gesprek leer ik jou kennen en kom ik te weten wat je doet en wat de wensen zijn voor je website. Op basis van dit gesprek maak ik een plan van aanpak.

Klantgesprek voor een website laten maken

Een website laten maken begint met een goed ontwerp

Om een goede website te maken, maak ik vooraf een grafisch ontwerp. Dit is als het ware een digitale tekening van je website. Hierin wordt duidelijk hoe de pagina’s grafisch vormgegeven gaan worden. Zo creëer je een eenduidige stijl voor je website. Heb je al een huisstijl van je bedrijf? Dan zorg ik ervoor dat je website hierop aansluit.

Tijd voor de ontwikkelfase

Nadat ik een grafisch ontwerp heb gemaakt waar jij het mee eens bent, is het echt tijd om de website te gaan maken. Hiervoor maak ik gebruik van WordPress. Dit is een van de meest gebruikte systemen voor websites, wat dankzij de uitgebreide mogelijkheden ook zeker niet voor niets is.

Website laten maken

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 15 klanten hebben inmiddels al een website laten maken.

Een Wordpress website laten maken: de mogelijkheden zijn eindeloos

WordPress biedt uitgebreide mogelijkheden als het gaat om een website laten maken. Het systeem is relatief eenvoudig om te leren voor de meeste mensen en daarom geschikt voor veel verschillende gebruikers.

Doordat WordPress zo populair is, zijn er tal van plugins te verkrijgen die jouw website nog beter en geavanceerder kunnen maken. Hier maak ik dan ook veelvuldig gebruik van.

Tools voor een website laten maken

Een grote gereedschapskist

Aanvullend op WordPress beschik ik over een groot aantal plugins en andere software die veel mogelijkheden bieden als het gaat om complexere functionaliteiten. Hierdoor kan ik ook voor een groot deel maatwerk leveren en voldoen aan jouw wensen. Bovendien sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Bekijk mijn portfolio

Vindbaar worden in Google

Vindbaarheid in Google wordt vaak aangeduid met de term SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Ik zorg ervoor dat de sites die ik ontwikkel de basis hebben voor een goede vindbaarheid. De grootste invloed heb jij zelf, namelijk door goede content te schrijven die aansluit bij veel gezochte zoektermen in Google. Hiervoor reik ik je wel de juiste tools aan en geef ik je tips.

Website eenvoudig bijwerken

Eenvoudig zelf bij te werken

Eén van de plugins die ik gebruik is Elementor; een zeer eenvoudige tool waarmee je in een handomdraai pagina’s bewerkt. Nadat je website is opgeleverd, kun je eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen aanpassen. Bovendien ben je straks zelf in staat om zonder al te veel gedoe een nieuwe blog of artikel te posten.

Je hebt een website laten maken, nu de teksten en foto's nog...

Wat ik vaak merk is dat mensen het lastig vinden om goede content te schrijven voor hun website. Daarom heb ik een artikel geschreven die je kunt gebruiken om goede content te schrijven. Zo bestaat je website straks niet uit blanco pagina’s.

Heb je toch nog hulp nodig, dan help ik je graag. Inhoudelijk weet jij het beste wat je wil schrijven, maar de manier waarop je het weergeeft op je website kan ik goed bij helpen.

5 tips voor het schrijven van goede content voor je website

Wat als je website klaar is?

Je website is nooit echt klaar. Je zult altijd wel weer teksten of afbeeldingen willen aanpassen, of misschien mist er toch een pagina. Dat is niet erg, want je kunt straks zelf eenvoudige bewerkingen doen op je site. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je mij gerust een appje sturen. Ook als je de website helemaal verknalt is er nog niks aan de hand, want er worden dagelijks back-ups gemaakt van je site. Dat is het handige van een servicecontract. Deze sluit je af na oplevering van je site.

Het kan ook handig zijn om al je websitezaken onder te brengen bij De Webfabriek. Dan heb je één aanspreekpunt voor alles. Ook kan ik dan nog makkelijker problemen oplossen als die zich voordoen op de site.

Servicecontract

95
per jaar excl. BTW
  • Eén aanspreekpunt voor je websitezaken
  • Een site die up to date blijft
  • Dagelijks back-ups van de website

Alles in één

195
per jaar excl. BTW
  • Alles van het servicecontract
  • Webhosting tw.v. € 156 per jaar
  • Domeinnaam, .nl of .com t.w.v. € 17 per jaar
  • Professionele e-mailadressen

Veelgestelde vragen

Jorn Kruidhof

Wil jij ook een website laten maken?