Een website laten maken die écht goed werkt

Wil jij een website laten maken die een professionele vormgeving heeft, op jouw wensen is afgestemd en ook nog eenvoudig is bij te werken? Dat kan! Al meer dan 15 klanten in Nieuwleusen en Dalfsen gingen jou voor.

Website laten maken - De Webfabriek

Waarom zou je een website laten maken?

Tegenwoordig spenderen we steeds meer tijd online. De tijd dat we in telefoongidsen op zoek gaan naar een bedrijf is voorbij. Tegenwoordig zoeken we alles online op. Als mensen dan op jouw website komen, dan wil je ze wel een goede indruk geven. Heb je een website die al jaren oud is en bijvoorbeeld niet werkt op mobiele apparaten, dan ga je klanten mislopen.

Naast een visitekaartje, kan je website ook functioneren als middel om nieuwe klanten te trekken. Als mensen op een specifiek product of dienst zoeken, dan wil je het liefst bovenaan in de zoekresultaten komen. Met een gedateerde website gaat je dat waarschijnlijk niet lukken. Daarom is een professionele website laten maken in een modern tijdperk als nu van cruciaal belang.

Hoe ga ik te werk?

Voordat ik kan beginnen met een website maken, wil ik eerst kennismaken met jou. In een gesprek leer ik jou kennen en kom ik te weten wat je doet en wat de wensen zijn voor je website. Op basis van dit gesprek maak ik een plan van aanpak. Ik maak een schematische structuur van je pagina’s, zodat deze straks logisch zijn ingedeeld en de bezoeker zijn informatie straks gemakkelijk kan vinden.

Klantgesprek voor een website laten maken
Website laten maken - De Webfabriek

Een website laten maken begint met een goed ontwerp

Om een goede website te maken, maak ik vooraf een grafisch ontwerp. Dit is als het ware een digitale tekening van je website. Hierin wordt duidelijk hoe de pagina’s grafisch vormgegeven gaan worden. Zo creëer je een eenduidige stijl voor je website. Heb je al een huisstijl van je bedrijf? Dan zorg ik ervoor dat je website hierop aansluit.

Tijd voor de ontwikkelfase

Nadat ik een grafisch ontwerp heb gemaakt waar jij het mee eens bent, is het echt tijd om de website te gaan maken. Hiervoor maak ik gebruik van WordPress. Dit is een van de meest gebruikte systemen voor websites, wat dankzij de uitgebreide mogelijkheden ook zeker een reden heeft.

Website laten maken

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 15 klanten in de regio Nieuwleusen en Dalfsen hebben inmiddels al een website laten maken.

Een WordPress website laten maken: de mogelijkheden zijn eindeloos

WordPress biedt uitgebreide mogelijkheden als het gaat om een website laten maken. Het systeem is relatief eenvoudig om te leren voor de meeste mensen en daarom geschikt voor veel verschillende gebruikers.

Doordat WordPress zo populair is, zijn er tal van plugins te verkrijgen die jouw website nog beter en geavanceerder kunnen maken. Hier maak ik dan ook veelvuldig gebruik van.

Tools voor een website laten maken

Een grote gereedschapskist

Aanvullend op WordPress beschik ik over een groot aantal plugins en andere software die veel mogelijkheden bieden als het gaat om complexere functionaliteiten. Hierdoor kan ik ook voor een groot deel maatwerk leveren en voldoen aan jouw wensen. Bovendien sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Vindbaar worden in Google

Vindbaarheid in Google wordt vaak aangeduid met de term SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Ik zorg ervoor dat de sites die ik ontwikkel de basis hebben voor een goede vindbaarheid. De grootste invloed heb jij zelf, namelijk door goede content te schrijven die aansluit bij veel gezochte zoektermen in Google. Hiervoor reik ik je wel de juiste tools aan en geef ik je tips.

Website laten maken - De Webfabriek
Website laten maken - De Webfabriek

Eenvoudig zelf bij te werken

Eén van de plugins die ik gebruik is Elementor; een zeer eenvoudige tool waarmee je in een handomdraai pagina’s bewerkt. Nadat je website is opgeleverd, kun je eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen aanpassen. Bovendien ben je straks zelf in staat om zonder al te veel gedoe een nieuwe blog of artikel te posten.

Je hebt een website laten maken, nu de teksten en foto's nog...

Wat ik vaak merk is dat mensen het lastig vinden om goede content te schrijven voor hun website. Daarom heb ik een artikel geschreven die je kunt gebruiken om goede content te schrijven. Zo bestaat je website straks niet uit blanco pagina’s.

Heb je toch nog hulp nodig, dan help ik je graag. Inhoudelijk weet jij het beste wat je wil schrijven, maar de manier waarop je het weergeeft op je website kan ik goed bij helpen.

Je website is nooit echt af

Als je website is opgeleverd, dan is het nog niet helemaal klaar. Je zult je website moeten blijven voorzien van relevante content voor je bezoekers om interessant te blijven voor zoekmachines. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website veilig is en niet zomaar gehackt wordt.

Rank Math SEO-plugin

Rank Math is een plugin die jou helpt content te schrijven die gevonden wordt door zoekmachines. Met deze premium-tool weet jij straks hoe je jouw pagina’s het beste kunt inrichten om interessant te worden voor zoekmachines.

Online veiligheid

Nadat je website is opgeleverd, zorg ik ervoor dat deze veilig blijft. Ik installeer een beveiligingsplugin en zorg minimaal wekelijks dat je plugins up to date blijven. Ook maak ik dagelijks een back-up, zodat je niet zomaar zonder website komt te zitten als er eens iets misgaat.

Onderhoudscontract

14
95
per maand, excl.BTW
  • Elementor Pro, t.w.v. €46 per jaar*
  • Crocoblock, t.w.v. €189 per jaar*
  • Rank Math SEO Pro, t.w.v. €69 per jaar*
  • Dagelijks backups
  • Jouw site altijd up to date

Deze websites heb ik recent opgeleverd

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach

Veelgestelde vragen

De kosten voor een website laten maken zijn sterk afhankelijk van wat je wil dat de website kan. Een eenvoudige website van een aantal pagina’s kost mij in totaal ongeveer 15 uur om te maken. Dat komt neer op een bedrag van €525,- excl. BTW, omdat ik reken met een uurtarief van € 35,-. Heb je specifiekere wensen, neem dan contact met mij op, zodat ik offerte voor je kan opstellen.

Ook dit is weer sterk afhankelijk van de omvang van je website. De meeste kleine websites kunnen met ongeveer 2 maanden klaar zijn. Dit is ook afhankelijk van hoe snel je zelf bijvoorbeeld teksten en foto’s aanlevert voor de website.

Een website laten maken geeft net dat beetje meer dan wanneer je zelf een website in elkaar gaat zetten. Waarschijnlijk kom je er wel uit met de gratis tools die er zijn, maar trekt je website dan wel net zoveel bezoekers? Weten bezoekers hun weg wel te vinden? Door een website laten maken geef je dat soort vragen juist uit handen, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent.

Jorn Kruidhof

Wil jij ook een website laten maken?