Website laten maken Nieuwleusen: waarom is het nodig?

Voor ieder bedrijf is een website laten maken belangrijk, ook in Nieuwleusen. Hoewel de ons-kent-ons-cultuur in Nieuwleusen sterk aanwezig is, zal ook hier iedereen al gauw op zoek gaan naar je website als jouw naam ergens voorbij komt. Een sterk visitekaartje is daarom erg belangrijk, want een eerste indruk kan je iemand maar één keer geven. Als je jouw bedrijf tot buiten de grenzen van Nieuwleusen wil uitbreiden, dan is een website laten maken natuurlijk al helemaal interessant. Een website is namelijk een relatief eenvoudig middel om met mensen uit heel Nederland, of zelfs de hele wereld te communiceren.

Hoe ga ik te werk?

Om een professionele website te kunnen maken, is het belangrijk om een goed proces te volgen. Daarom is mijn werkwijze als volgt:

 1. Kennismaking: Als eerst wil ik graag met je kennismaken. Ik wil weten wie jij bent, wat je bedrijf is en wat je wil dat jouw website voor je gaat doen. Op basis van een kennismaking zal ik een plan van aanpak maken.
 2. Ontwerpen: Een goede website begint met een goed ontwerp. Ik zal een ontwerp maken die aansluit bij jouw bedrijf, zodat de website een herkenbare uitstraling heeft.
 3. Realiseren: Nadat er een goed ontwerp op tafel ligt, is het tijd om de website te gaan bouwen. De belangrijkste pagina’s zullen worden uitgewerkt en alle functionaliteiten werkend gemaakt. Natuurlijk zal je website ook goed werken op mobiele apparaten, zodat de website toegankelijk is voor iedereen.
 4. Content toevoegen: Nadat het geraamte van je website staat, is het voor jou tijd om de site te vullen met teksten en afbeeldingen. Zo krijgt jouw website écht een eigen identiteit.
Website laten maken
Klantgesprek voor een website laten maken

Een website laten maken in Nieuwleusen: de mogelijkheden

De mogelijkheden voor een website laten maken in Nieuwleusen zijn eindeloos. Ik maak gebruik van een veelgebruikt WordPress, een veelgebruikt contentmanagementsysteem(CMS) voor het ontwikkelen van website. Omdat dit systeem zoveel gebruikt wordt, zijn er tal van plugins en extra’s te krijgen om een website geheel naar wens in te richten.

Voor een website ontwikkel ik een eigen WordPress thema, wat betekent dat ik een website eigenlijk opbouw vanuit niets. Dat biedt veel ruimte voor een eigen creatieve invulling van de website. Bovendien sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging. Benieuwd wat ik voor jou kan maken? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op

Wat kost een website laten maken in Nieuwleusen?

Het is lastig om een exacte prijs te noemen voor een website zonder precies te weten wat de site moet kunnen. Een eenvoudige website van een aantal pagina’s kost ongeveer € 600 excl. BTW. Voor dat geld heb je een professionele vormgeving en een website die logisch is opgebouwd, zodat de kans groot is dat de bezoeker z’n weg zal vinden op de site en wellicht contact met je op zal nemen. Als je specifieke wensen hebt voor je site, zoals een webshop, dan raad ik je aan om eerst contact met mij op te nemen, zodat ik een realistische inschatting kan maken van hoeveel je website precies zal gaan kosten.

Wat als je website klaar is?

Als je website klaar is begint het pas echt: het krijgen van bezoekers en je site fine-tunen om nog beter gevonden te worden. Ook wil je natuurlijk dat je website ongestoord online blijft zonder problemen. Daarom sluit je bij De Webfabriek een servicecontract af. Hiermee ben je er zeker van dat je website up to date wordt gehouden en worden problemen op je website al opgelost voordat jij ze opmerkt.

Waar je ook voor kunt kiezen is om je hele site onder te brengen bij De Webfabriek. Dit heeft als voordeel dat je alles voor je website bij één partij hebt. Ook heeft het als voordeel dat ik nog makkelijker je site kan onderhouden.

Servicecontract

95
per jaar excl. BTW
 • Eén aanspreekpunt voor je websitezaken
 • Een site die up to date blijft
 • Dagelijks back-ups van de website

Alles in één

195
per jaar excl. BTW
 • Alles van het servicecontract
 • Webhosting t.w.v. € 156 per jaar
 • Domeinnaam, .nl of .com tw.v. € 17 per jaar
 • Professionele e-mailadressen

Veelgestelde vragen

Jorn Kruidhof

Wil jij ook een website laten maken in Nieuwleusen?