Waarom een servicecontract?

Nadat je website is opgeleverd begint pas het echte werk: het krijgen van bezoekers en natuurlijk klanten. Ook het up to date houden van de content op je website hoort hierbij, want er verandert natuurlijk van alles binnen je onderneming. Door de veranderingen door te voeren op je site blijf je de klant ook voorzien van relevante informatie. Daarom is een website geen eenmalige investering, maar een doorlopend proces waar je aandacht aan moet blijven besteden om het maximale uit je website te halen.

Klantgesprek voor een website laten maken

Een site die up to date blijft

Zoals gezegd is een website een proces dat zich blijft door ontwikkelen. Zo ook de techniek achter websites. Zeer regelmatig worden er nieuwe updates uitgerold die op je website moeten worden doorgevoerd. Dit verandert de website zelf vaak niet, maar de techniek erachter wel. Als je dit niet bijhoudt wordt je site langzaam, kwetsbaar voor hackers en in het ergste geval stopt deze met functioneren. Al dit soort problemen wil je het liefst voor zijn, dus daarom worden er maandelijks updates uitgevoerd door De Webfabriek. Wel zo handig, want een kapotte website heeft niemand zin in.

Websitebouwer Nieuwleusen en Dalfsen

Eén aanspreekpunt voor je websitezaken

Als ondernemer wil je natuurlijk het allerliefst de hele dag doen wat je het leukst vindt: het runnen van jouw onderneming. Het is dan erg vervelend als zich problemen voordoen op je website. Gelukkig zijn problemen zo getackeld met het servicecontract. Je kunt mij namelijk gewoon een appje doen als je vragen hebt, of als je graag dingen aangepast wil hebben op je site waar je zelf niet bij kan.

Dagelijks back-ups van de website

En wat als er dan toch iets misgaat? Dan is er nog steeds niks aan de hand, want er worden dagelijks back-ups gemaakt. Met een paar drukken op de knop wordt zo de vorige versie van je website teruggezet, waardoor jij bezoekers kunt blijven ontvangen op je site. Ook dat is het voordeel van het servicecontract van De Webfabriek.

Veelgestelde vragen

Jorn Kruidhof

Wil jij ook een vinger aan de pols bij jouw website?