Achtergrondinformatie

Wat is Studentenvereniging Nervi?

Studentenvereniging Nervi is een studentenvereniging op Windesheim voor studenten van de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Ruimtelijk Ontwikkeling – Mobiliteit. Deze vereniging organiseert activiteiten voor haar leden en maakt het studentenleven net een stukje leuker. Ook biedt het studenten de gelegenheid om hun netwerk te vergroten met hun medestudenten/toekomstige vakgenoten.

De opdracht

Wat was het doel?

De oude website van studentenvereniging Nervi was door hen zelf gemaakt. Ze merkten dat het onoverzichtelijk werd om deze bij te werken. Bovendien heeft een studentenvereniving elk jaar een nieuw bestuur, die iedere keer opnieuw weer moet leren omgaan met de website. Daarom was het doel om, naast een nieuw ontwerp, de site ook zo simpel mogelijk in te richten voor het bewerken. Zo zou de overdracht elk jaar ook soepeler verlopen.

Met behulp van de flexibele contentblokken is het vullen van pagina’s een stuk eenvoudiger geworden. Zo hoeven de bestuursleden geen rekening te houden met of content goed schaalt op mobiel, of de vormgeving wel klopt, ruimtes tussen tekten en afbeeldingen etc. Dat wordt hun allemaal uit handen genomen. Het enige wat zij hoeven te doen is het invullen van de teksten en welke afbeeldingen waar getoond moeten worden.

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als studentenvereniging Nervi?