Service-Taxi Kruidhof

opgeleverd in juni 2020
Service-Taxi Kruidhof is een taxibedrijf in Rouveen en omstreken die zich met name richt op zorgvervoer, maar ook op zakelijk vervoer, vakantievervoer of schoolvervoer.
Frame voor de website
Website van Service-Taxi Kruidhof

Wat was het doel van de website?

De oude website van Service-Taxi bestond al sinds jaar en dag. Net als vele websites was deze ook aan vervanging toe. Daarom is besloten om een nieuwe website te maken die vooral de nadruk heeft op eenvoud. De website moest niet te uitgebreid worden en zeer eenvoudig in gebruik. Dit is de reden waarom er bijvoorbeeld op de homepagina grote knoppen zijn naar de verschillende pagina’s. De gedachte hierachter was om de website voor iedereen toegankelijk te maken, dus ook voor ouderen. Het idee was dat deze groep mensen de website vooral zouden gebruiken namelijk.

Wat was de aanpak?

De website van Service-Taxi Kruidhof is een van de eerste websites die ik als De Webfabriek heb ontwikkeld. Dit was in de periode dat mijn kennis over websites nog vrij beperkt was. Ik heb deze website nog met de hand geprogrammeerd. Alle teksten, afbeeldingen en blokken heb ik dus met de hand op de juiste plek moeten zetten. Ondanks de beperkte middelen die ik destijds had, ben ik toch tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt. De website is zeer eenvoudig, maar functioneert goed.

Bekijk ook

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach
Jorn Kruidhof

Wil jij ook zo'n website als die van Service-Taxi Kruidhof?