Robert Westera Fotografie

opgeleverd in november 2020
Robert Westera is een fotograaf in Dalfsen en omgeving. Hij maakt diverse soorten foto’s, variërend van portretten tot concerten en festivals.
Frame voor de website
Website van Robert Westera Fotografie

Wat was het doel?

De oude website van Robert Westera was een onoverzichtelijke website. Daarom moest er orde in de chaos worden geschept. Daarnaast moest er een vormgeving komen die paste bij Robert. Robert wilde graag dat als je op de homepagina komt, je gelijk een ‘wow-effect’ hebt. De foto’s moesten er duidelijk uitspringen. Daarom is ervoor gekozen om de foto’s van de verschillende categorieën op de homepagina in de grootst mogelijke weergave weer te geven. Zo kun je als bezoeker duidelijk de foto’s bekijken die Robert Westera maakt.

Wat was de aanpak?

Ik heb met Robert de bovenstaande wensen besproken en op basis hiervan een ontwerp gemaakt. Het eerste ontwerp dat ik heb gemaakt sloot niet aan bij de wensen van Robert; het ‘wow-effect’ was er nog niet. In een tweede poging is het wel gelukt om dit ‘wow-effect’ te creeëren. Dit is ook het ontwerp met de grote foto’s op de homepagina. Nadat het ontwerp klaar was, is de website ontwikkeld in WordPress. Nu de website live is, kan Robert makkelijk de foto’s die hij maakt op de website zetten. Zo kan hij de website dus gemakkelijk zelf onderhouden.

Bekijk ook

Holistisch coach
Organisatie voor het dorpsfeest

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden van de website van Robert Westera Fotografie? Neem dan contact op, of vraag direct een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jouw website kan betekenen!
Jorn Kruidhof