Wat was het doel?

De oude website van Robert Westera was een onoverzichtelijke website. Daarom moest er orde in de chaos worden geschept. Daarnaast moest er een vormgeving komen die paste bij Robert. Robert wilde graag dat als je op de homepagina komt, je gelijk een ‘wow-effect’ hebt. De foto’s moesten er duidelijk uitspringen. Daarom is ervoor gekozen om de foto’s van de verschillende categorieën op de homepagina in de grootst mogelijke weergave weer te geven. Zo kun je als bezoeker duidelijk de foto’s bekijken die Robert Westera maakt.

Wat was de aanpak?

Ik heb met Robert de bovenstaande wensen besproken en op basis hiervan een ontwerp gemaakt. Het eerste ontwerp dat ik heb gemaakt sloot niet aan bij de wensen van Robert; het ‘wow-effect’ was er nog niet. In een tweede poging is het wel gelukt om dit ‘wow-effect’ te creeëren. Dit is ook het ontwerp met de grote foto’s op de homepagina. Nadat het ontwerp klaar was, is de website ontwikkeld in WordPress. Nu de website live is, kan Robert makkelijk de foto’s die hij maakt op de website zetten. Zo kan hij de website dus gemakkelijk zelf onderhouden.

Klantervaring

Opdracht was een website te maken waarbij mijn soort fotografie duidelijk naar voren zou komen. Op de homepagina moest hij knallen… En dit is ze super gelukt. Fijne jongens om mee samen te werken. denken mee, flexibel, en komen met goede voorstellen. Dikke 10 voor De Webfabriek

Robert Westera - Fotograaf
Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Robert Westera Fotografie?