Wat was het doel?

Bij Rik Nijkamp was het doel om überhaupt een site te maken. In tegenstelling tot veel van mijn vorige klanten had Rik nog geen website. Soms is het fijn dat je vanuit helemaal niets kan beginnen, maar het kan ook lastig zijn, want wat zet je nu op je website? En hoe moet de website er nu uitzien? Dat was bij het project van Rik Nijkamp vooraf een stuk onbekender dan bij voorgaande projecten. Ondanks dat is het toch gelukt om een frisse website te creeëren waar Rik zichzelf kan presenteren aan het online publiek.

Wat was de aanpak?

Omdat eigenlijk alles nieuw was kun je vanaf 0 iets opbouwen. Er is voor gekozen om een frisse website te creeëren met alle informatie die Rik daarin kwijt wilde. Ook is er op de website van Rik een blogfunctionaliteit gemaakt. Hier kan hij dus eens in de zoveel tijd een blogartikel op posten. Dit alles is gemaakt met de inmiddels welbekende softwarecombinatie van WordPress en Elementor.

Klantervaring

Erg goed geholpen met het herinrichten en de opmaak van mijn nieuwe website. Erg tevreden over het resultaat en de communicatie!

Rik Nijkamp - Organisatieadviseur
Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Rik Nijkamp?