Rijschool Slingerland

opgeleverd in september 2020
Rijschool Slingerland is een rijschool in de omgeving van Genemuiden. Bij Rijschool Slingerland ben je aan het juiste adres voor het halen van je autorijbewijs.
Frame voor de website
Website van Rijschool Slingerland

Wat was het doel?

Het probleem dat bij Rijschool Slingerland speelde, en bij vele andere websites, was dat de website sterk gedateerd was. De oude website was ongeveer 6 jaar oud en dat was ook te zien aan de vormgeving en de structuur van de website. Daarom was het primaire doel om de website weer een frisse uitstraling te geven.

Wat was de aanpak?

Net als het vorige project dat ik heb gedaan, de website van Paul Bink Fotografie, is ook deze website met WordPress en Elementor ontwikkeld. Hiervoor is gekozen zodat de website efficiënter ontwikkeld kon worden, maar voornamelijk om het voor Arie, de eigenaar van Rijschool Slingerland, makkelijker te maken de website bij te werken. Met de software die ik gebruik is het zeer eenvoudig om eens een tekstje bij te werken of een afbeelding aan te passen. Al met al is het project dus zeer geslaagd bij Rijschool Slingerland.

Bekijk ook

Holistisch coach
Organisatie voor het dorpsfeest

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden van de website van Rijschool Slingerland? Neem dan contact op, of vraag direct een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jouw website kan betekenen!
Jorn Kruidhof