Wat was het doel?

Het probleem dat bij Rijschool Slingerland speelde, en bij vele andere websites, was dat de website sterk gedateerd was. De oude website was ongeveer 6 jaar oud en dat was ook te zien aan de vormgeving en de structuur van de website. Daarom was het primaire doel om de website weer een frisse uitstraling te geven.

Wat was de aanpak?

Net als het vorige project dat ik heb gedaan, de website van Paul Bink Fotografie, is ook deze website met WordPress en Elementor ontwikkeld. Hiervoor is gekozen zodat de website efficiënter ontwikkeld kon worden, maar voornamelijk om het voor Arie, de eigenaar van Rijschool Slingerland, makkelijker te maken de website bij te werken. Met de software die ik gebruik is het zeer eenvoudig om eens een tekstje bij te werken of een afbeelding aan te passen. Al met al is het project dus zeer geslaagd bij Rijschool Slingerland.

Klantervaring

Na een een aanvraag te hebben gedaan voor een gratis testsite was ik gelijk enthousiast. Ben toen gelijk verder gegaan met de Webfabriek. Communicatie werkt prettig en snel. Binnen een korte termijn was de site klaar. Van harte aanbevolen!!!

Arie Singerland - Rijschoolhouder
Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Rijschool Slingerland?