Achtergrondinformatie

Wie is Rijschool Kruidhof?

Rijschool Kruidhof is een rijschool die al jarenlang actief is in de regio Nieuwleusen, Staphorst en Rouveen. Met meer dan twintig jaar ervaring is de rijschool uitgegroeid tot één van de grootste van deze regio. In het begin kon je bij Rijschool Kruidhof alleen nog maar terecht voor een autorijbewijs, maar tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. Inmiddels kun je voor bijna elk rijbewijs wel bij Kruidhof terecht.

Rijschool Kruidhof
Doel

Wat was het doel van de website?

Naast social media is de website voor een rijschool één van de meest geschikte marketing- en communicatiemiddelen. Jongeren die een rijbewijs willen halen, zijn online namelijk erg actief. Het is daarom van groot belang dat er een goede website is waar de juiste informatie op staat. Mensen vinden het over het algemeen fijn om te weten hoe dat nou precies werkt, het halen van een autorijbewijs. Of wanneer heb je nu een aanhangerrijbewijs nodig? Dat zijn vragen waar mensen nu op de website van Rijschool Kruidhof op terecht kunnen.

Op maat gemaakt

Handige snufjes op de website

Een vraag die aan Rijschool Kruidhof veel gesteld werd is: wanneer heb ik nu precies een aanhangerrijbewijs nodig? Hoewel er ook een tekstuele uitleg hiervan op de website staat, kan men het ook berekenen. Op de website vul je het kenteken van de auto in en het kenteken van de aanhanger. Vervolgens geeft deze tool zelf weer of een autorijbewijs volstaat, of dat je toch een aanhangerrijbewijs nodig hebt. De gegevens haalt de website rechtstreeks op bij de RDW, zodat het altijd is voorzien van de meest actuele data.

Beeld erbij

Het ontwerp

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Rijschool Kruidhof?