Pieter Zandvliet

opgeleverd in november 2021
Pieter Zandvliet is een kunstenaar en maakt diverse soorten kunst, maar voornamelijk richt Pieter zich op tekenen.
Frame voor de website
Website van Pieter Zandvliet

Wat was het doel?

De oude website van Pieter Zandvliet was een wat in elkaar geknutselde website die erg onoverzichtelijk was. Er stonden veel te veel pagina’s in het menu en het overzicht was nogal zoek. Daarom werd het tijd om orde in de chaos te scheppen. Pieter wilde wel graag een kunstzinnige website, maar het moest wel overzichtelijk en logisch blijven voor de bezoeker. Met deze wensen ben ik aan de slag gegaan met het maken van de website.

Wat was de aanpak?

Vooraf heb ik een ontwerp gemaakt van de website. Wat ik eerder al heb gemerkt bij de websites die ik voor fotograven Paul Bink en Robert Westera heb gemaakt, is dat het belangrijk is dat de kunst eruit springt en niet de website. Daarom heb ik geprobeerd het ontwerp redelijk simpel te houden, zodat de kunst in het oog springt. Dat is namelijk het belangrijkste. Toch heb ik ook enkele kunstzinnige details toegevoegd aan de website om het meer te laten aansluiten bij de stijl van Pieter.

Review van Pieter Zandvliet
Ik ben erg blij met mijn website gemaakt door de Webfabriek. De jongens hebben er veel werk aan gehad en goed begrepen wat ik wilde.
5/5

Bekijk ook

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach
Jorn Kruidhof

Wil jij ook zo'n website als die van Pieter Zandvliet?