Pieter Zandvliet

opgeleverd in november 2021
Pieter Zandvliet is een kunstenaar en maakt diverse soorten kunst, maar voornamelijk richt Pieter zich op tekenen.
Frame voor de website
Website van Pieter Zandvliet

Wat was het doel?

De oude website van Pieter Zandvliet was een wat in elkaar geknutselde website die erg onoverzichtelijk was. Er stonden veel te veel pagina’s in het menu en het overzicht was nogal zoek. Daarom werd het tijd om orde in de chaos te scheppen. Pieter wilde wel graag een kunstzinnige website, maar het moest wel overzichtelijk en logisch blijven voor de bezoeker. Met deze wensen ben ik aan de slag gegaan met het maken van de website.

Wat was de aanpak?

Vooraf heb ik een ontwerp gemaakt van de website. Wat ik eerder al heb gemerkt bij de websites die ik voor fotograven Paul Bink en Robert Westera heb gemaakt, is dat het belangrijk is dat de kunst eruit springt en niet de website. Daarom heb ik geprobeerd het ontwerp redelijk simpel te houden, zodat de kunst in het oog springt. Dat is namelijk het belangrijkste. Toch heb ik ook enkele kunstzinnige details toegevoegd aan de website om het meer te laten aansluiten bij de stijl van Pieter.

Bekijk ook

Holistisch coach
Organisatie voor het dorpsfeest

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden van de website van Pieter Zandvliet? Neem dan contact op, of vraag direct een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jouw website kan betekenen!
Jorn Kruidhof