Paul Bink Fotografie

opgeleverd in september 2020
Paul Bink is een kunstfotograaf in de omgeving van Dalfsen. Hij maakt diverse soorten foto’s, varriërend van portretten tot bedrijfsfoto’s. De nadruk ligt bij Paul vooral op zwart-wit-fotografie.
Frame voor de website
Website van Paul Bink Fotografie

Wat was het doel van de website?

Paul had voordat hij contact met mij opnam nog een verouderde website waarin het overzicht een beetje zoek was. Daarnaast was de vormgeving niet helemaal zoals Paul dit voor ogen had. Daarom was het doel om orde in de chaos te scheppen en om een vormgeving te creëren die past bij de stijl van Paul. Paul wilde graag een zo simpel mogelijke en minimalistische website. Op de website van een fotograaf is het belangrijk dat de foto’s eruit springen, niet de website. Met die wensen ben ik aan de slag gegaan met het maken van de website.

Wat was de aanpak?

De website van Paul Bink Fotografie is de eerste website die ik heb ontwikkeld met WordPress en Elementor. Dit was destijds nog nieuw voor mij en daarom was het project toen erg leerzaam. WordPress is namelijk een systeem waarin je vrij makkelijk de content op je website kunt bijwerken. Dit is ideaal voor klanten natuurlijk. Ook voor Paul kwam dit goed uit, omdat hij af en toe nieuwe foto’s wil toevoegen op de website.

Ondanks dat WordPress nog nieuw was voor mij, is het toch een geslaagd project geweest. In korte tijd heb ik een website uit de grond weten te stampen die past bij de wensen van Paul en makkelijk is bij te werken.

Enthousiaste, gedreven en kundige jongens die binnen no-time mijn website volledig naar mijn wensen voor elkaar hebben gemaakt. Denken enorm mee en de communicatie was super. Een dikke 10 voor deze toppers!
5/5

Bekijk ook

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach
Jorn Kruidhof

Wil jij ook zo'n website als die van Paul Bink Fotografie?