Lichtwerk

opgeleverd in maart 2022
Lichtwerk is de naam waaronder Sandra De Lange uit Dalfsen werkt als coach. Ze probeert door middel van coaching mensen dichter bij zichzelf te laten komen en meer over zichzelf te weten te laten komen.
Frame voor de website
Website van Lichtwerk

Wat was het doel?

Sandra, de persoon achter Lichtwerk, was van start gegaan als coach. Ze had al geprobeerd zelf een website in elkaar te knutselen, maar kwam daar niet helemaal uit en daarom heeft ze mijn hulp ingeroepen. Ze wilde graag een website die vooral licht uitstraalt, zoals de naam Lichtwerk al doet vermoeden. Verder moest de website vooral informatief worden en wilde ze mensen graag kunnen vertellen wat ze precies deed en hoe.

Wat was de aanpak?

Voor de website van Sandra heb ik eerst een ontwerp gemaakt. Hier lag ook gelijk de uitdaging. We gingen voor het beste resultaat natuurlijk en daarom waren er heel wat rondes van feedback; toch nog even een ander kleurtje hier, net een iets groter blokje tekst hier enz. Al met al ben ik er toch in geslaagd een ontwerp op te leveren waar Sandra erg blij mee is. Na het ontwerpen ben ik ook van start gegaan met het ontwikkelen van de website. Op de website is onder meer een blogsysteem gemaakt waar Sandra zo af en toe eens iets kan posten. Al met al is de website van Lichtwerk een succes geweest.

Review van Sandra De Lange
Je website laten bouwen via de mannen van de Webfabriek is een aanrader! Ze bouwen precies wat je al voor je zag. En ze vullen jouw eigen ideeen aan met allerlei vernuftige en creatieve webdesign oplossingen. De communicatie verloopt soepel, flexibel en makkelijk. De verhouding prijs / kwaliteit is heel prettig. Ik ben erg blij met het eindresultaat.
5/5

Bekijk ook

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach
Jorn Kruidhof

Wil jij ook zo'n website als die van Lichtwerk?