De achtergrondinformatie

Wat was het doel?

Klein Woudenberg is een hondenkennel in Hattemerbroek. Martin en Jolanda fokken daar Rottweilers, een prachtig hondenras dat te herkennen is aan een zwarte effen vacht en zijn opvallende roestkleurige vlekken. Klein Woudenberg heeft dierenwelzijn hoog in het vaandel, want het bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Rottweiler Club (NRC). Dat betekent dat de Rottweilers alleen gefokt mogen worden onder strenge voorwaarden. Hierdoor zijn kopers verzekerd van een hond die op een correcte manier is gefokt. Daarnaast zijn de stamboom en eventueel erfelijke ziekten van de honden bekend.

Om een visitekaartje af te geven aan mensen, hadden Martin en Jolanda een website nodig voor hun hondenkennel. Mensen moesten daar kunnen zien wie Klein Woudenberg is en welke honden Martin en Jolanda aanbieden. Daarnaast vinden Martin en Jolanda het leuk als ze af en toe een nieuwsartikel kunnen plaatsen op de website om eventuele kopers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Klein Woudenberg.

Klein Woudenberg hondenkennel
Een professionele, maar speelse uitstraling

Het ontwerp

Een professionele website maken begint met een goed ontwerp. Daarom heb ik voor Klein Woudenberg een ontwerp gemaakt dat past bij de look and feel dat Klein Woudenberg graag wil uitstralen: professioneel, maar speels. Met een indrukwekkende plaat op de homepagina, wordt direct de aandacht van de bezoeker getrokken. Daarnaast weet de bezoeker dankzij het overzichtelijke menu gelijk waar hij/zij moet zijn.

Helemaal ontzorgd

Hosting & onderhoud

Afgezien van het schrijven van nieuwsartikelen, hebben Martin en Jolanda weinig omkijken naar de website. Doordat ze hebben gekozen voor het hostingpakket van De Webfabriek, worden zaken als het regelen van een domeinnaam en hosting geregeld door De Webfabriek. Het enige wat zij hoeven te doen, is het fokken en verkopen van de Rottweilers.

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Klein Woudenberg?