Het Ruitenveen

opgeleverd in september 2022
Het Ruitenveen is een zorgboerdeij waar mensen met een licht verstandelijke beperking als dagbesteding mee kunnen helpen op de boerderij. Daarnaast is Het Ruitenveen ook gewoon een melkveehouderij.
Frame voor de website
Website van Het Ruitenveen

Wat was het doel?

In het geval van Het Ruitenveen was er al een website, maar deze werkte niet meer. Daarom moest er in ieder geval een werkende website komen waar informatie over de zorgboerderij en de melkveehouderij te vinden zou zijn. Het Ruitenveen wilde graag een moderne website waar alle informatie overzichtelijk weergegeven zou worden. Met deze informatie ben ik aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website.

Wat was de aanpak?

Zoals gezegd ben ik als eerst begonnen met het maken van een ontwerp voor de website van Het Ruitenveen. Nadat Het Ruitenveen dit ontwerp had goedgekeurd, ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website in WordPress. Mede hierdoor kan Het Ruitenveen zelf de content op de website bewerken en eventuele nieuwsitems toevoegen.

Bekijk ook

Holistisch coach
Organisatie voor het dorpsfeest

Ben je enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden van de website van Het Ruitenveen? Neem dan contact op, of vraag direct een offerte aan, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jouw website kan betekenen!
Jorn Kruidhof