De Diëtisten

opgeleverd in maart 2022
De Diëtisten is een diëtistenpraktijk in de omgeving van Hasselt en Genemuiden. Het helpt mensen met gezonde voeding en bovenal een gezonde leefstijl te ontwikkelen.
Frame voor de website
Website van De Diëtisten

Wat was het doel?

De oude website van De Diëtisten was een verouderde website. De informatie op de website was niet meer relevant, omdat dit 3 jaar oud was. Daarnaast was de vormgeving niet meer helemaal zoals Karen, de eigenaar van De Diëtisten, dit voor ogen had. Daarom werd het tijd voor een nieuwe frisse website. De pagina’s die de oude website had, waren nog wel relevant, alleen de content erop niet. Daarom kon ik de paginastructuur grotendeels gewoon overnemen.

Wat was de aanpak?

Allereerst heb ik een ontwerp gemaakt van de website die meer bij de tijd pastte. Deze heb ik voorgelegd aan Karen en vervolgens heb ik het ontwerp tot een functionele website gemaakt. Ook in deze website heb ik een blogfunctie gemaakt, zodat je af en toe eens wat nieuws of updates kunt posten. Karen kan nu relatief eenvoudig teksten en afbeeldingen op de website bijwerken en ook zo af en toe eens iets op haar blog posten. Al met al is dit een geslaagd project te noemen.

Bekijk ook

Zorgboerderij en melkveehouderij
Holistisch coach
Jorn Kruidhof

Wil jij ook zo'n website als die van De Diëtisten?