Achtergrondinformatie

Wat is Camperweide Dalvoorde?

Dalvoorde is een camperplaats aan de Zwolseweg tussen Nieuwleusen en Balkbrug. In de rust van de natuur, kunnen gasten verblijven en genieten van hun vakantie. De camperplaats is sinds 2024 geopend, maar is al wel van alle gemakken voorzien. Zo zijn er uitgebreide sanitaire voorzieningen en een modern incheck-systeem. Dit komt grotendeels door de nieuwe website die voor deze camperplaats is ontwikkeld.

Op de camperplaats zelf is er vooral rust en ruimte, maar in de omgeving is er genoeg te doen. Zo ben je op een steenworpafstand van het Staphorster bos of Oud Avereest, twee prachtige stukken natuur om erop uit te trekken. Ook Ommen is een prachtig stadje om je als toerist een dagje te vermaken. Daarnaast zijn er vele fietsroutes door het Vechtdal om de hele vakantie-ervaring compleet te maken. Kortom: de plek biedt genoeg vermaak voor een tussenstop met de camper bij camperweide Dalvoorde.

Eenvoud

Een handig boekingssysteem

Bij een balie inchecken om al je reservering te verwerken is niet meer van deze tijd. Daarom is voor de camperplaats een online boekingssysteem gerealiseerd. Gasten kunnen op de website zelf een reservering plaatsen en hun gegevens achterlaten. Ook kan er online betaald worden. Dit neemt een hoop werk uit handen voor de eigenaar van de camperplaats. Bovendien houdt het boekingssysteem nauwkeurig de bezetting bij, waardoor de eigenaar van de camperplaats helemaal ontzorgd wordt.

Inzicht

Uitgebreide statistieken en inzichten

Als eigenaar van de camperplaats heb je toegang tot uitgebreide inzichten over de boekingen. Zo zie je precies wie wanneer komt en hoeveel plekken je nog vrij hebt. Bovendien heb je inzicht in diverse financiële statistieken, zodat je eenvoudig de rendabiliteit van de camperplaats kunt meten. Om alle boekingen administratief goed te kunnen verwerken, is het mogelijk om deze te exporteren naar een CSV-bestand.

Een belangrijk onderdeel van de recreatieve sector is de toeristenbelasting. Het boekingssysteem berekent deze automatisch bij iedere boeking. Hierbij wordt ook gekeken uit welke gemeente de gasten komen en of deze eventueel vrijgesteld is van het betalen van toeristenbelasting. De eigenaar van de camperplaats kan aan het eind van iedere periode eenvoudig een overzicht uitdraaien van de totale toeristenbelasting die in deze periode is betaald.

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook zo'n website als Camperweide Dalvoorde?