Even voorstellen

Wie ben ik?

Ik ben Jorn Kruidhof, een gedreven 19-jarige HBO-ICT-student die altijd voor het beste resultaat gaat. Ik ben creatief, heb oog voor detail en ben leergierig. Ik probeer altijd nieuwe dingen te leren om zo de websites die ik maak nog beter te maken. Ik geloof namelijk dat ik hierin altijd kan blijven groeien.

Al op jonge leeftijd wekte de computer mijn interessse. Eerder was het nog om te gamen, maar later begon ik mezelf ook vaardigheden te leren als programmeren. In 2020 ben ik De Webfabriek begonnen, omdat ik veel mensen zag prutsen met hun eigen website en dacht daarom: dat moet makkelijker kunnen.

Websitebouwer Nieuwleusen en Dalfsen
Een Wordpress website laten maken
Waar ik voor sta

Wat is mijn visie?

Ik geloof dat een website meer moet zijn dan alleen een visitekaartje. Dat jouw website er goed uitziet en de bezoeker gemakkelijk met je in contact kan komen is natuurlijk belangrijk, maar het is ook mooi meegenomen als je nieuwe klanten kunt trekken dankzij je website. Daar doe ik dan ook mijn best voor.

Dankzij de projecten die ik al heb afgerond heb ik al flink wat kennis en ervaring opgedaan. Door ieder project hoop ik steeds een stukje meer te leren om zo steeds beter te worden. Dat is denk ik erg belangrijk, want in een digitale wereld die continue verandert is stilstaan geen optie.

Al meer dan 15 klanten gingen jou voor

Deze klanten gingen jou al voor

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Wil jij ook een website laten maken?