Alles bij één partij

Waarom een hostingpakket?

Naast het laten ontwikkelen van je website zijn er nog een aantal zaken die je nodig hebt voordat je echt live kunt. Dat zijn je webhosting en domeinnaam. Meestal kun je dit prima zelf regelen, maar het kan ook fijn zijn om dit uit te besteden. Het scheelt jou gedoe en je houdt al je websitezaken bij één partij. Dat is wel zo overzichtelijk.

Klantgesprek voor een website laten maken
Wat is webhosting?

Webhosting: een online filiaal voor je onderneming

Het eerste onderdeel dat je nodig hebt is webhosting. Dit houdt in dat je een stukje van een server huurt op het internet waar je site op draait. Dit is nodig om je klanten 24/7 online te kunnen bedienen. Als je kiest voor een hostingpakket bij De Webfabriek, dan wordt jouw site ondergebracht bij SiteGround, een internationale partij die onder andere is gespecialiseerd in het hosten van websites.

Jouw eigen naam

Domeinnaam: een adres op het internet

Het tweede onderdeel dat je nodig hebt om live te gaan is een domeinnaam. Dit is het internetadres waar mensen naar toe gaan als ze jouw website willen bezoeken. Het domeinnaam van De Webfabriek is bijvoorbeeld: dewebfabriek.com. Door dit adres in te vullen in je adresbalk wordt de bezoeker genavigeerd naar de plek op het internet waar je website staat, namelijk jouw webhostingserver.

Website eenvoudig bijwerken
Mailen

Een professioneel e-mailadres

Professionele e-mailadressen zijn niet per se noodzakelijk om live te gaan met je website, maar dit krijg je gratis bij je domeinnaam als je kiest voor het hostingpakket van De Webfabriek. Je kunt dan jouw eigen professionele e-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld: info@dewebfabriek of administratie@jouwbedrijf.nl.

In control

Jij blijft de baas

Voor jouw hostingpakket krijg je aparte inloggegevens. Hiermee kun je zelfstandig jouw e-mailadressen beheren. Als je bijvoorbeeld een e-mailadres wil aanmaken voor een nieuwe medewerker, dan kan je dat zelf regelen.

Website laten maken bij De Webfabriek
Staat jouw vraag er tussen?

Veelgestelde vragen

Jorn Kruidhof
Enthousiast geworden?

Ook jouw website laten hosten door De Webfabriek?