WordPress

Begrip uitgelegd.

WordPress is een open source content management system (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren. Het is een van de meest populaire CMS’s op het internet en wordt gebruikt door ongeveer 39% van alle websites op het internet.

WordPress is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden om een website of blog aan te passen aan jouw wensen. Er zijn talloze gratis en betaalde themes en plugins beschikbaar om de uitstraling en functionaliteit van de website aan te passen.

Naast het maken van websites en blogs, biedt WordPress ook tools voor het beheren van de content op de website. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe pagina’s en berichten toevoegen, afbeeldingen uploaden en de website vanuit een beheerpaneel beheren.

In samenvatting is WordPress een populaire en gebruiksvriendelijke open source CMS die wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren. Het biedt veel mogelijkheden om de uitstraling en functionaliteit van de website aan te passen, en heeft tools voor het beheren van de content op de website.

Jorn Kruidhof

Is het je nog steeds niet duidelijk wat een WordPress is?