Media aanpassen

Je kunt je website een persoonlijke touch geven door eigen foto’s en video’s toe te voegen en regelmatig te vernieuwen; hiermee houd je jouw website up-to-date. Eerst upload je de foto of video naar de bibliotheek en daarna voeg je de foto of video toe op de juiste plek in jouw website. Wij helpen je een handje.

Stap 1: Log in

Ga naar jouwwebsite.nl/login en log in bij je website.

 

Stap 2: Ga naar de mediabibliotheek

In het menu aan de linkerkant, hover over “Media” en klik op “Bibliotheek”. Hier vind je alle media die is geüpload op je website.

 

Stap 3: Upload een nieuw bestand

Klik bovenaan op “Nieuw bestand”. Selecteer een bestand van je computer of sleep een bestand naar de bibliotheek.

 

Jouw bestand is geüpload naar de website. Nu is het de taak om het bestand op de juiste plek in jouw website toe te voegen.

Stap 4: Ga naar de pagina’s

In het menu aan de linkerkant, hover over “Pagina’s” en klik op “Alle pagina’s”. Hier zie je alle pagina’s die aan jouw website zijn toegevoegd.

 

Stap 5: Navigeer naar de juiste pagina

Vind de pagina waar de foto of video op moet verschijnen en klik op “Bewerken”. Op deze pagina, klik op “Bewerken met Elementor.

 

Stap 6: Aanpassen

Nu ben je in het programma Elementor. Hiermee is je hele website ontwikkeld. Aan de rechterkant zie je jouw website zoals je het kent. Aan de linkerkant zie je het menu van Elementor. Scroll in de pagina naar de foto of video die je wilt aanpassen en klik er op. In het Elementor-menu verschijnen nu stijlingsoptie voor de foto. Onder “Afbeelding”, hover over de foto en klik op “Afbeelding kiezen”. Kies nu de foto die je eerder hebt geüpload. Klik daarna op “Media invoegen”. Je foto of video is nu toegevoegd. Klik onderaan het Elementor-menu op “Bijwerken”.

 

En voila, je foto is aangepast. Je website is weer up-to-date!