Home
Portfolio
Tarieven
Probeer site
Contact

Ons portfolio

Enkele bedrijven zijn u al voor gegaan en hebben al een op maat gemaakte website voor hun bedrijf. Hieronder vind u deze websites.

Rijschool Slingerland

Voor Rijschool Slingerland hebben we een moderne en frisse look gegeven aan de website. De verouderde website was sterk aan vervanging toe.

Paul Bink fotografie

Deze site hebben we er zo minimalistisch en simpel mogelijk uit laten zien. We hebben het ook makkelijk gemaakt voor de klant om zelf foto's en teksten aan te passen.

Service-Taxi Kruidhof

Bij deze website hebben we gekeken naar hoe we de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk konden maken voor mensen van iedere leeftijd.

COACH Huiswerkbegeleiding

In deze website hebben we vooral de huisstijl van COACH Huiswerkbegeleiding doorgevoerd. Ook ging het er bij dit bedrijf om dat ze een professionele uitstraling kregen. Daarnaast moesten er op de site motiverende teksten komen.

Alinea

Dit is de tweede site die we gemaakt hebben. Aangezien het betrefende bedrijf zich bezig houdt met coaching hebben we samen met de eigenaar besloten de site een rustige en professionele uitstraling te geven.

Rijschool Kruidhof

Bij deze eerste site hebben we gekeken naar wat een handige website-structuur is voor de rijschool. We hebben vooral gekeken naar makkelijk contact en een makkelijke navigatie tussen verschillende pagina's.